Penceritaan tanpa suara, bermadah pujangga di malam buta

Wednesday, 15 October 2014

Pembedahan LASIK RM3000 je! Ini sangat menggiurkan!


Suamiku yang berkaca mata sejak umur 10 tahun. Skearang dah 31 tahun! oh! Dah 21 tahun sudah..Masya Allah!
Dalam 101 impian aku, ada terselit mengenai pembedahan LASIK untuk mata suamiku. Ya! aku ingin beliau bebas dari berkaca mata. Aku adalah satu-satunya yang tidak berkaca mata dalam keluargaku dan keluarga mertua hampir kesemuanya 'specky'.

Sebelum ni aku banyak melakukan blogwalking dan research kos-kos LASIK di antaranya prof. Dr. Muhaya, Optimax, Advance Vision dan sebagainya. Rata-rata kos tersebut antara RM3000-RM8000 bergantung kepada umur pesakit dan complexity LASIK itu kepada pesakit tersebut.

Dalam banyak-banyak tu, aku berkenan untuk membuat FREE Screening Test di Advance Vision yang terletak di Uptown Damansara. 

Kenapa aku memilih Advance Vision?

1. Harga lebih kompetitif . Lebih kurang RM2968 untuk kedua-dua biji mata. 
2. Lifetime warranty. Jika berlaku rabun berulang, kita boleh refer semula kepada doctor tersebut. kebarangkalian untuk berulang adalah kecil jika kita menjaga mata dengan baik.
3. Free screening. Pertama kalinya mata akan diperiksa terlebih dahulu untuk memastikan samada mata kita sesuai untuk menjalani LASIK surgery ini.
4. Ada payment scheme untuk pembayaran melalui credit card.

Booking untuk appoiment telah dibuat. Tunggu saja dipanggil. Menurut pesakit yang pernah menjalani LASIK disana, terlalu ramai yang membuat LASIK disitu kerana harganya MAMPU MILIK ;-p tambahan lagi lifetime warranty dengan risiko yang minimum. Nampaknya kesedaran terhadap penjagaan mata semakin meningkat! 

Kepada sesiapa yang berminat , boleh layari www.advancevision.net.my. Segala maklumat lengkap ada disana! 

No comments:

Post a Comment